Erstatning etter boligkjøp

Hvis du har oppdaget feil eller mangler ved din nye bolig, kan det hende du har krav på prisavslag eller erstatning. Vi hjelper deg slik at du får det du har krav på.

Eiendomsadvokat Lena Drønnesund

Våre eiendomsadvokater har mer enn 17 års erfaring med alle typer boligtvister og har prosedert mer enn 200 saker for domstolene. Vi kan bistå deg med å fremme ditt krav mot selger, og sørge for at du får det prisavslaget eller den erstatningen du har krav på. Vi gir deg råd du kan stole på.

Se også: Få en gratis vurdering av din sak – kontakt oss her

I eierskiftesakene er selger ofte representert ved et forsikringsselskap. Å diskutere med et stort og ressurssterkt forsikringsselskap kan være vanskelig. Det er derfor viktig å ha god juridisk bistand også på kjøpersiden.

Se også: Godt forlik for huseier – mange saker kan løses ved forhandlinger

Lønner det seg å få hjelp av eiendomsadvokat?

Vi påtar oss kun saker der vi ser at vår bistand vil lønne seg for klienten. I mange saker vil også rimelige og nødvendige utgifter til advokat bli dekket av forsikringsselskapet.

Se også: Bistand på vilkår om «no cure – no pay» – vi kan ta risikoen

Ta kontakt med våre eiendomsadvokater i dag for en gratis og uforpliktende vurdering av sin sak. Du kan fylle inn skjemaet under, sende oss en e-post til post@indem.no, eller ringe oss på telefon 22 00 88 88.

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi er samarbeidsadvokater med Huseiernes Landsforbund: